***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Hyasintti lila 35cm

8,30  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 9484 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Jouluna olisi kiva laittaa Hyasintti pöydälle, mutta ei voi, kun se tuoksuu niin voimakkaasti. Onko tuttu tunne?

Tämä tekokasvi ei tuoksu eikä haise. Aidonnäköinen lilan värinen Hyasintti, jonka lehtiä voi taivutella haluamaansa muotoon. Laita vaikka läpinäkyvään maljakkoon useampikin Hyasintti niin saat näyttävän joulukoristeen. Tämän tekokasvin voit huoletta pestä vaikka juoksevan veden alla tai pyyhkiä pölyt liinalla. Muovinen Hyasintti on oiva valinta allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin. Se kestää vuodesta toiseen ja voit huoletta varastoida sen vaikka kesäksi ja taas joulun lähestyessä kaivella esille.

Teko-Hyasintti kestää pakkasta, joten voit laittaa sen myös vaikka parvekkeelle tai terassille. Se ei myöskään pelästy auringonpaahdetta, joten esim. lasiterassin lämmössäkin se voi hyvin ja näyttää hyvälle, eikä tarvitse huolenpitoa ja kastelua.

Tekokasvi on loistava valinta, kun haluat päästä helpolla kasvien ja kukkien hoidossa. Ne jaksavat näyttää hyvältä, vaikka sinä et niitä muistaisi hoitaakaan.

Hyasintin korkeus on n. 35cm ja materiaalina on muovi ja polyesteri.

Yhdistele lilan väristä Hyasinttia myös valkoisen Hyasintin kanssa.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat