***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Ivy ball 22cm_outlet-tuote

9,90  sis. alv. 24%

Myydään varastoa tyhjäksi ja tehdään tilaa uusille tuotteille.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 115-1-22_outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuo luonnonkauneutta kotiisi Silkki Muratti (Ivy Gala) -tekokasvin avulla! Tämä upea, aidon näköinen ja pallon muotoinen tekokasvi ilahduttaa silmääsi vuodesta toiseen.

Silkki Ivy ball on kaunislehtinen pallon muotoon taivuteltu tekokasvi, joka säilyttää viehättävän ulkonäkönsä ja vihreytensä haastavissakin paikoissa. Se toimii täydellisenä vihersisustuselementtinä pöydällä tuoden tilaan elävyyttä ja vihreyttä. Silkki- eli tekokasvi on erinomainen vaihtoehto paikoissa, joissa aito kasvi ei menestyisi.

Tämä tekokasvi kestää auringonpaahdetta haalistumatta UV-suojauksen ansiosta ja on helppo puhdistaa siivousliinalla, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat nauttia kasvien kauneudesta ilman säännöllistä hoitoa.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten muovista ja polyesteristä. Pallon runko on rakennettu risuista. Silkki Muratti sopii allergia-, eläin- ja lapsikoteihin, tarjoten vihreyttä ja iloa huolettomasti.

Kasvin korkeus on 22cm.

Lisätiedot

Mitat 22 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat