***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Käpypalmu 60 cm

38,90  sis. alv. 24%

Tekokasvi on ihannekasvi sinulle, joka et syystä tai toisesta saa eläviä kasveja pysymään elossa. Tekokasvi on aina vihreä ja hyvännäköinen.

Tuotetunnus (SKU): 123/2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Käpypalmu (Cycas) on luonnollisen näköinen ikivihreä tekokasvi, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Sitä voidaan käyttää sisustuksessa pöytä- tai ikkunalautakasvina. Soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Kasvin kokonaiskorkeus n. 60cm.

Helppohoitoisen ja aina vihreän kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Käpypalmun esim. Ecopotsin ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat