***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Kiinanruusu 40cm

Kukkiva silkkikasvi on pelastus paikkaan, jossa aidot kasvit eivät syystä tai toisesta menesty. Tekokukka tuo väriä mökille, ei-viherpeukalolle, ikäihmiselle, kotiin, töihin, minne vaan, missä kasvin hoidon pitää olla helppoa ja huoletonta. Tekokukka on aina kukkiva ja vihreä – ilman hoitamista.

 

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): 800310712 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Kiinanruusu on kauniskukkainen ja tuuhea tekokukka. Silkki Kiinanruusussa on isot kukat sekä isot vihreät lehdet. Tekokukka on aina kukkiva kasvi, joka ei nuupahda vaikka et sitä muistaisi hoitaakaan. Sille riittää, että pyyhit siitä pölyt, tai huuhtelet sen juoksevan veden alla, kun se on pölyn peitossa.

Silkkikukka on valmistettu muovista ja polyesterista, kukissa on aitoa silkkiä. Kasvin lehtiä ja varsia voi taivutella, jolloin kasvista saa tuuheamman ja näyttävämmän näköisen.

Kasvin kokonaiskorkeus on n. 40cm ja istutusruukun halkaisija on n. 10cm. Silkki Kiinanruusua on saatavilla oranssin, valkoisen tai vaaleanpunaisen värisenä.

Ihanan kesäisen ja helppohoitoisen kukkaistutuksen sisälle tai ulos saat, kun istutat Ecopotsin ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Lisätiedot

Mitat 40 cm
Väri

Oranssi, vaaleanpunainen, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat