***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Korvakeviikunapallo 170cm_Outlet

103,90  sis. alv. 24%

MYYDÄÄN VARASTOA TYHJÄKSI JA TEHDÄÄN TILAA UUSILLE TUOTTEILLE!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1092-170_Outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Korvakeviikunapallo on luonnollisen näköinen tekokasvi, jossa on runsas lehvästö. Rungossa on käytetty aitoa puuta.

Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kuljetuksen jäljiltä kannattaakin taitella aidomman ja tuuheamman vaikutelman saamiseksi. Silkki- eli tekokasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii myös allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa puuta.

Korkeus noin 170 cm.

Persoonallisen ja näyttävän kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Laakeripuun pilarimalliseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Lisätiedot

Mitat 170 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat