***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Kumipuu ja pilariruukku kork. 200 cm

474,90  sis. alv. 24%

Valmis slkkikasvi-istutus sisältää: kasvin, ruukun ja asennuksen.
Asennukseen sisältyy kasvin uretaanikiinnitys ja pinnan mustat koristekivet

Tämä tuote osamaksulla alk. 17,20 €/kk

Kuvaus

 

Silkki Kumipuu pilariruukussa on erittäin aidon näköinen silkkikasvi-istutus sisätiloihin. Silkkikasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Täydellinen valinta, kun haluat nauttia viherkasvien vehreydestä ja päästä hoidosta helpolla. Silkkikasvit sopivat toimistoon ja julkisiin tiloihin todella hyvin helppohoitoisuutensa vuoksi. Silkkikasvin voi sijoittaa pimeäänkin tilaan, eikä se nuupahda tai lakaistu.

Korkeus:
Istutuksen kokonaiskorkeus n. 200 cm

Kasvi:
Aidonnäköinen silkkikasvi, Kumipuu
Kasvin korkeus: noin 150 cm
Materiaali: Kasvi on valmistettu muovista ja polyesteristä, rungossa on puuta. Kasvi voidaan puhdistaa vedellä. Oksia voidaan taivutella haluamaan muotoon.

Ruukku:
Lechuzan Cubico Premium-pilariruukku, jota on saatavilla useassa eri värissä; korkeakiiltoinen valkoinen, metallinhohtoinen tummanharmaa ja korkeakiiltoinen musta.
Ruukun koko: halk. 30×30 cm ja korkeus 56 cm
Materiaali: kestävää ikimuovia

Lisätiedot

Mitat 30 × 30 × 200 cm
Väri

Korkeakiiltoinen musta, Korkeakiiltoinen valkoinen, Metallinhohtoinen tummanharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat