***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Marjakuusipallo 40cm

129,00  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,82 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1173-040 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkkinen Marjakuusi (taxus) on luonnollisen näköinen, pallomainen, aina vihreä havukasvi, jolla saat vehreyttä terassille tai parvekkeelle.

Silkkikasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Se kestää auringonpaahdetta haalistumatta.
Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Ja kuljetuksen jäljiltä kannattaakin taivutella, jotta saat Marjakuusipallosta aidon ja tuuhean näköisen.  Kasvin voit pestä vedellä. Silkki kasvi on siis täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Marjakuusipallon halkaisija on n. 40cm. Kasvin kokonaiskorkeus ruukun pohjasta oksien yläosaan on n.55cm. Ruukun halkaisija on n. 10cm.

Kivan kasvi-istutuksen vaikkapa sisääntuloterassille saat, kun istutat silkki Marjakuusipallon Ecopotsin ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat