***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Peikonkämmen 43 cm

37,90  sis. alv. 24%

Silkki Peikonkämmen on aidonnäköinen, aina vihreä kasvi. Silkkikasvi on hyvä valinta silloin, kun aidot kasvit eivät ole vaihtoehto sisustamisessa syystä tai toisesta.

Tuotetunnus (SKU): 5717 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Peikonkämmen (Philidendron) on luonnollisen näköinen, ikivihreä tekokasvi, joka pysyy vehreänä vuodesta toiseen.

Käytetään sisustuksessa pöytä- tai ikkunalautakasvina. Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja niitä kannattaakin kuljetuksen jäljiltä taivutella.  Tekokasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Kasvin kokonaiskorkeus on n. 43cm. Kasvin istutusruukun halkaisija on 11cm ja korkeus 8cm.

Tyylikkään kasvi-istutuksen saat kun istutat silkki Peikonkämmenen esim. Ecopotsin ruukkuun ja laitat pinnalle koristekiviä.

Jos haluat valmiin istutuksen, johon kuuluu silkki Peikonkämmen, ruukku ja koristekivet valmiiksi asennettuna, on silkki Peikonkämmen pyöreässä ruukussa sinun valintasi.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat