***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Peikonlehti 80 cm

174,20  sis. alv. 24%

Silkki- eli tekokasvi on aina vihreä ja hyvännäköinen kasvi tiloihin, joissa aito kasvi ei syystä tai toisesta menesty. Silkkikasvi on helppohoitoinen kasvi, joka näyttää aina hyvältä ja tuo helppoa vihreyttä tilaan kuin tilaan.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,18 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 01/080 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Peikonlehti on luonnollisen näköinen kiiltävälehtinen silkkikasvi, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Silkkikasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkkikasvi kestää vedellä puhdistamisen. Lehtiä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kuljetuksen jäljiltä kannattaakin taivutella, jotta saat kasvista näyttävän ja aidomman näköisen. Silkkikasvi on  täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii myös allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 80 cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat