***Olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. Olemme avoinna ma-pe klo 8-15. Voit myös halutessasi noutaa tilauksesi.***

Shop

Silkki Peikonlehti tolpassa 170cm

292,40  sis. alv. 24%

Silkki- eli tekokasvi on aina vihreä ja hyvännäköinen kasvi tiloihin, joissa aito kasvi ei syystä tai toisesta menesty. Silkkikasvi on helppohoitoinen kasvi, joka näyttää aina hyvältä ja tuo helppoa vihreyttä tilaan kuin tilaan.

Tämä tuote osamaksulla alk. 11,72 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1070/170 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Peikonlehti tolpassa on luonnollisen näköinen kiiltävälehtinen silkkikasvi, jossa lehdet on kiedottu tolpan ympärille. Kasvi on aidon ja näyttävän näköinen trendikasvi, jolla saat helpon viherilmeen sisustukseen.

Silkkikasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkkikasvista voit pyyhkiä pölyt vettä tai mietoa siivousainetta käyttäen. Lehtiä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kuljetuksen jäljiltä kannattaakin taivutella, jotta saat kasvista tuuhean ja aidon näköisen. Silkkikasvi on  täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii myös allergiakotiin. Silkkikasvi on UV-suojattu.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 170cm.

Lisätiedot

Mitat 170 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat