***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Pelargonia punainen 35cm

17,70  sis. alv. 24%

Pelargonia on perinteinen ikkunalautakasvi, joka tuo mieleen mummolan. Silkki Pelargonia on helppohoitoinen kasvi mummalle ja mammalle, jotka eivät enää jaksa huolehtia elävistä kasveista.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 112-1-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Silkki Pelargonia punaisen värisenä on helppohoitoinen kasvi ikkunalaudalle tai pihalle. Se jaksaa kukkia ja kukoistaa, vaikka et olisi sitä muistanut kastellakaan.

Tekokasvin voit huuhdella juokseva veden alla tai pyyhkiä kostealla liinalla, kun se alkaa pölyttymään. Muuta hoitoa se ei sitten tarvitsekaan. Voit huoletta unohtaa sen hoitamisen ja vain nauttia aina kukkivasta Pelargoniasta.

Silkki Pelargonian materiaalina on muovi ja polyesteri. Kukissa on aitoa silkkiä. Kasvin lehtiä voidaan ja kannattaakin taivutella, jotta kasvista tulee tuuhean ja näyttävän näköinen.

Kasvin kokonaiskorkeus on n. 35cm. Istutusruukun halkaisija on 9cm ja korkeus 7,5cm.

Silkki Pelargoniaa on saatavilla useana eri värivaihtoehtona.

Kesäisen kukka-asetelman saat parvekkeelle tai ikkunalaudalle, kun istutat silkki Pelargonian Ecopotsin ekologiseen ruukkuun ja viimeistelet istutuksen pinnan koristekivillä.

 

Lisätiedot

Mitat 35 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat