***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Petuniaköynnös valkoinen 85 cm

46,00  sis. alv. 24%

Tällä näyttävällä ja aidonnäköisellä silkkikasvilla saat helposti väriä kotiin ja vapaa-ajan asunnolle. Kukkasi ovat aina elossa ja värikkäinä, eikä tarvitse huolehtia kastelusta.

Tuotetunnus (SKU): 5865/5 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkki Petuniaköynnös on monikäyttöinen tekokasvi. Voit istuttaa sen amppeliin, seinäruukkuun tai kiepauttaa ritilän ympärille.

Käyttö sisätiloissa, katetulla parvekkeella ja terassilla. Loistava valinta kun haluat nauttia kukkivasta kasvista ilman hoitopaineita. Tuotteen voi puhdistaa vedellä. Sopii allergiakotiin, eläin- sekä pikkulapsitalouksiin. On myös oiva vaihtoehto ei viherpeukalolle ja vaikkapa mummalle tai papalle, joka ei enää jaksa eläviä kasveja hoitaa.

Materiaali: muovi ja polyesteri, kukissa aitoa silkkiä.

Pituus noin 85 cm.

Näyttävän ja helppohoitoisen kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Petuniaköynnöksen Ecopotsin seinäruukkuun ja koristelet istutuksen pinnan koristekivillä. Jotta saat Petuniaköynnöksen pysymään ruukussa, täytä ruukku hiekalla tai ruukkusoralla. Petuniaköynnöksessä on “tuppi”, joka työnnetään hiekkaan ja näin kasvi pysyy ruukussa.

Lisätiedot

Mitat 85 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat