***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Puksikartio ja pilariruukku kork. 145 cm

321,40  sis. alv. 24%

Valmis silkkikasvi-istutus sisältää: kasvin, ruukun ja asennuksen.
Asennukseen sisältyy kasvin uretaanikiinnitys ja pinnan mustat koristekivet.

Tämä tuote osamaksulla alk. 12,59 €/kk

Kuvaus

Silkki Puksikartio pilariruukussa on helppohoitoinen, niin ulko- kuin sisäkäyttöön soveltuva kasvi-istutus. Valmis kasvi-istutus sisältää silkki Puksipuukartion ja Lechuzan pilarimallisen Cubico-ruukun. Kasvi-istutuksella tuot näyttävyyttä ja vehreyttä vaikka sisäänkäynneille tai parvekkeelle. Soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta. Istutuksen pohjalle voidaan asentaa paino, joka estää istutuksen kaatumisen esimerkiksi tuulisella paikalla. Kysy lisää tilauksen yhteydessä.

Korkeus:
Kasvi-istutuksen kokonaiskorkeus n. 145 cm.

Kasvi:
Materiaali: Silkki Puksikartio on kartiomallinen tekokasvi, joka on valmistettu muovista ja polyesteristä. Rungossa on aitoa puuta.
Tekokasvi kestää hyvin ulkona sääolosuhteita ja voidaan puhdistaa vedellä. Kasvin oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon.

Ruukku:
Lechuza Trend Cubico-pilariruukku, saatavana valkoisena tai tummanharmaana.
Ruukun koko: halk. 30×30 cm ja korkeus 56 cm
Materiaali: ikimuovia

Lisätiedot

Mitat 30 × 30 × 145 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat