***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Puksikranssi 30cm

16,30  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 5725 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Puksikranssi on luonnollisen näköinen ja jouluinen, muovisista puksipuun oksista valmistettu tuuhea kranssi. Muoviset puksipuun oksat on kiinnitetty risuista tehtyyn kehikkoon. Kranssissa on jouluisia koristeita tuomassa joulufiilistä kranssiin.

Silkki Puksipuukranssi on helppo ja huoleton koriste oveen, ikkunaan tai vaikkapa pöydälle led-kynttilän somisteeksi. Se ei varise, eikä kuihdu. Se kestää haalistumatta auringonvaloa ja säilyy useita vuosia normaalissa käytössä.

Voit tuunata kranssia itse tai pitää siinä jo olevat joulukoristeet, jotka ovat irroitettavissa.

Silkki kranssia voi puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä.  Sen voi myös välillä säilöä ja ottaa taas uudestaan käyttöön sisustuskausien mukaan.

Materiaali: muovi ja polyesteri, risu.

Halkaisija noin 30 cm.

Lisätiedot

Mitat 30 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat