***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Puksipuu kartio 110 cm

175,00  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,20 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 11/110 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Puksipuu on kartiomallinen, aina vihreä tekokasvi, jolla saat vehreyttä terassille tai parvekkeelle helposti ja nopeasti.

Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta ja onkin hyvä vaihtoehto esim. kuumalle lasitetulle parvekkeelle tai terassille.
Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon, ja saada näin kasvista tuuheamman ja aidomman näköisen. Kasvin voit pestä vedellä. Tekokasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Korkeus noin 110 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat