***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Siroliuska-aralia 160cm_Outlet

68,90  sis. alv. 24%

MYYDÄÄN VARASTOA TYHJÄKSI JA TEHDÄÄN TILAA UUSILLE TUOTTEILLE!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1093_160_Outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Muovinen Siroliuska-aralia on erittäin aidon näköinen kasvi joka muodoltaan soveltuu paikkoihin joissa tarvitaan kompaktia vihreyttä, esim. käytäville ja kulmauksiin. Silkki Siroliuska-aralian lehtiä voidaan taivutella haluttuun muotoon. Tekokasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin. Tekokasvin voi pyyhkiä miedolla pesuaineliuoksella puhtaaksi tai viedä suihkuun ja suihkutella puhtaaksi.

Näyttävän istutuksen saat aikaiseksi, kun istutat tämän kasvin ekologiseen Ecopotsin ruukkuun ja koristelet pinnan koristekivillä.

Kasvin materiaali muovi ja polyesteri.

Korkeus noin 160 cm

Lisätiedot

Mitat 160 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat