***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Sutipuu 56cm

22,60  sis. alv. 24%

MYYDÄÄN VARASTOA TYHJÄKSI JA TEHDÄÄN TILAA UUSILLE TUOTTEILLE.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 905/1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Silkki Sutipuu (Pachira) on aidon näköinen tekokasvi jossa on kirkkaan vihreät lehdet sekä lettimäinen runko. Rungossa on käytetty aitoa puuta. Silkki Sutipuu on hyvin aidonnäköinen kasvi. Kasvin lehtiä voi ja kannattaakin taivutella kuljetuksen jäljiltä. Näin saat kasvista tuuhean ja aidon näköisen.

Silkki- eli tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkkikasvista voit pyyhkiä pölyt vettä tai mietoa siivousainetta käyttäen. Silkkikasvi on  täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii myös allergiakotiin. Silkkikasvi on UV-suojattu.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 56cm.

Tyylikkään kasvi-istutuksen saat, kun istututat silkki Sutipuun Ecopotsin pilarimalliseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Lisätiedot

Mitat 56 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat