***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Phalanopsis / Orkidea valkoinen 75 cm

117,80  sis. alv. 24%

Kaunis, valkoinen silkki orkidea pöydälle tai tasolle. Tämä orkidea on aina kukassa, vaikka et sitä muistaisi hoitaakaan.

 

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,48 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 842/1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Phalanopsis on upea luonnollisen näköinen, valkoinen orkidea, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Orkideassa on kaksi kukkavanaa sekä vihreitä lehtiä. Kasvi on istutettuna saviruukkuun.

Käytetään sisustuksessa pöytäkasvina. Soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä ja kukkavarsia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Täydellinen valinta, kun haluat nauttia kukkivista kasveista, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri, kukissa aitoa silkkiä.

Kasvin korkeus n. 75cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat