***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkkikasvi-istutuksia vuokralle

173,60 260,40  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,16 €/kk

Kuvaus

Vihersisustamalla saadaan luotua tilaan viihtyisyyttä, tunnetta ja tyylikkyyttä. Erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin saa viimeistellyn ja huolitellun ilmeen tuomalla tilaan viherkasveja. Valmiit silkkikasvi-istutukset ovat helppo tapa sisustaa nopeasti. Meiltä saat nyt vuokrattua erilaisia silkkikasvi-paketteja, joilla saat somistettua tilan juhlia ja erilaisia tilaisuuksia varten.

Meillä on tarjolla kolmea erilaista silkkikasvi-istutus pakettia, jotka ovat suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Silkkikasvi-istutukset ulkokäyttöön 1 -paketti sisältää 4 havukasvia ruukkuineen, hinta 173,60€.

Silkkikasvi-istutukset ulkokäyttöön 2 -paketti sisältää 6 viherkasvia ruukkuineen, hinta 260,40€.

Silkkikasvi-istutukset sisäkäyttöön sisältää 5 kasvia ruukkuineen, hinta 217€.

Vuokrapaketti sisältää ulko-tai sisäkäyttöön suunnitellut kasvit, kasveille ruukut sekä ruukun pinnan koristekatteen. Vuokra-aika on ma-to tai to-ma.

Sillkikasvi-istutukset noudetaan ja palautetaan toimipisteellemme Vantaan Koivuhakaan ma-pe klo 7-15. Kasvien korkeuden vuoksi niitä ei voi kuljettaa henkilöautolla, vaan kuljetus vain isommalla autolla, johon kasvit mahtuvat pystyasennossa.

Meiltä voi tilata erikseen kuljetuspalvelun. Kuljetamme kasveja vain pääkaupunkiseudulla, arkisin klo 7-15 välisenä aikana. Kuljetuksen hinta 248€. Kuljetus sisältää kasvien tuonnin paikalle sekä kasvien poishaun. Kasvien taittelu ja paikalleen asettelu jää asiakkaalle. Kasvien kuljetus on ns. kadunvarsi toimitus, jolloin kasvit jätetään mahdollisimman lähelle juhlapaikkaa, ja asiakas kantaa ne siitä sitten eteenpäin paikoilleen. Kasveja hakiessa ne pitää olla kerättynä yhteen paikkaa, lähelle paikkaa, josta ne saa isommalla autolla haettua.

Tiedustelut ja varaukset myynti@viherviisikko.fi

Lisätiedot

Kokonaisuus

Silkkikasvi-istutukset sisälle, Silkkikasvi-istutukset ulos, pkt 1, Silkkikasvi-istutukset ulos, pkt 2

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat