***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkkikasveista tehty vihertaulu 50 x 50 cm

236,20  sis. alv. 24%

Tuo luonto kotiisi tai toimistoon ainutlaatuisella silkki- eli tekokasveista tehdyllä vihertaululla!

Valmis silkkikasveista tehty viherkasvitaulu sisältää erilaisia silkkisiä viherkasvien lehtiä ja oksia.

Tämä tuote osamaksulla alk. 10,04 €/kk

Kuvaus

Silkki- eli tekokasveista tehdyllä vihertaululla tuot raikasta vihreyttä kotiin tai toimistoon, ilman huolta kastelusta tai valon määrästä. Tämä taidokkaasti toteutettu seinätaide yhdistää luonnon kauneuden ja modernin sisustuksen tyylikkyyden, tarjoten huolettoman vaihtoehdon aitojen kasvien ystäville.

Miksi valita tekokasveista tehty vihertaulu:

  1. Aidon näköiset kasvit: Vihertaulumme sisältävät tarkasti valittuja tekokasveja, jotka näyttävät ja tuntuvat uskomattoman aidolta. Vieraat saattavat jopa yllättyä, kun paljastat salaisuutesi – nämä kasvit eivät tarvitse päivittäistä hoivaa.
  2. Huoltovapaa kauneus: Unohda kastelu, lannoitus ja valon tarpeet. Tekokasveista tehty vihertaulu säilyttää eloisuutensa ja värikkyytensä vuodesta toiseen ilman vaivaa ja huolenpitoa.
  3. Monipuolinen sisustuselementti: Olipa tila moderni, skandinaavinen tai teollinen, vihertaulumme sopivat mihin tahansa tilaan ja tyyliin. Luo silmiä rauhoittava näkymä olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi tai vaikka työtilaasi.
  4. Käsityönä valmistettu: Jokainen vihertaulu on huolellisesti koottu käsityönä, jolloin voimme varmistaa niiden laadun ja ainutlaatuisuuden. Tämä vihertaulu ei ole pelkästään seinätaulu – se on viherasentajamme mestariteos.
  5. Helppo asennus: Vihertaulumme on suunniteltu helppoon asennukseen. Ne toimitetaan valmiiksi kasattuina, Sinun tehtäväksi jää vain kiinnitys seinälle ruuveilla. Toimitus ei sisällä seinään kiinnitystarvikkeita.

Silkkikasveista tehty taulu elävöittää kodin ja toimiston tilat. Taulut voit asetella erilaisiin ryhmiin riippuen sisutettavan tilan muodosta, esimerkiksi peräkkäin riviin tai useita kappaleita aseteltuna neliöksi. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien varrella, kun voit ihailla sen kauneutta ilman minkäänlaista huoltotyötä. Tilaa omasi nyt ja tuo luonto lähemmäksi arkeasi!

Puhdistus:
Viherkasvitaulu voidaan puhdistaa kostealla kangasliinalla. Pyyhintä suositus on noin kerran vuodessa.

Kasvitaulun koko:
50 x 50 cm

Kasvitaulut teemme aina käsityönä tilauksen tultua, joten toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta.

Lisätiedot

Mitat 50 × 50 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat