***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Strelizia_outlet-tuote

5,00  sis. alv. 24%

Outlet-osastoltamme löydät alennuksessa olevia laadukkaita tuotteitamme sekä kakkoslaatua olevia tuotteitamme. Outletista voit löytää jäännöseriä, jotka poistuvat valikoimistamme sekä hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka ovat olleet käytössä jossain ja ovat edelleen käyttökelpoisia tuotteita. Tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa. Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja hyvänlaatuisia.  Huomioithan että samanlaisia tuotteita ei todennäköisesti saa myöhemmin enää lisää.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): silkki strelizia nippu_outlet-tuote Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Upean silkki Strelizian kukkavarsia, joissa on oransseja kukintoja sekä isoja kiiltäviä lehtiä.
Lehtiä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Täydellinen valinta, kun haluat nauttia kukista, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri, kukissa aitoa silkkiä.

Nämä kukkavarret on leikattu irti ruukussa olevasta Streliziasta. Kukkavarsia on 9 kpl:tta nipussa. Laittamalla kaikki kukkavarret samaan ruukkuun, saat värikkään somisteen sisustukseen.

Kukkavarret ovat 60-70cm pitkiä.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat