***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Majesteettipalmu 150 cm

209,70  sis. alv. 24%

Silkki- eli tekokasvi on aina vihreä, hyvännäköinen ja helppo huollettava. Se ei vaadi valoa tai kastelua. Tekokasvimme ovat hyvin luonnollisen näköisiä ja niitä on jopa erehdytty luulemaan aidoiksi ja kasteltu! 🌿

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote osamaksulla alk. 9,24 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 18/150 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Silkki Majesteettipalmu on upea ja luonnollisen näköinen tekokasvi, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen.

Teko- eli silkkikasvi on keinotekoinen kasvi, joka on tehty näyttämään mahdollisimman luonnolliselta kasvilta. Tekokasvi ei kasva, eikä se tarvitse hoitoa kuten tavalliset kasvit. Tekokasville riittää, että siitä pyyhitään pölyt silloin tällöin. Tekokasvit on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten silkistä, muovista tai jopa aidon tuntuisista keinomateriaaleista. Niitä käytetään sisustuksessa kotona, julkisissa tiloissa, toimistoissa tai muissa ympäristöissä, joissa luonnollisten kasvien hoitaminen voi olla vaikeaa tai mahdotonta.

Tekokasvit ovat suosittuja, koska niillä voidaan luoda vihreää ilmettä ja tuoda luontoelementtejä tilaan ilman, että tarvitsee huolehtia kastelusta, valosta tai muusta kasvien hoitoon liittyvästä. Teko- eli silkkikasvit säilyttävät ulkonäkönsä vuodesta toiseen eivätkä nuupahda tai  kuole, kuten aidoille kasveille voi käydä. Tekokasveja on saatavilla monenlaisia kokoja, muotoja ja lajeja, joten niistä voi valita oman mieltymysten ja sisustustyylin mukaiset kasvit kotiinsa tai yritykseensä.

Tätä Majesteettipalmua käytetään sisustuksessa pääasiassa lattiakasvina. Ja eri kokoisiin ruukkuihin istutettuna siitä saa hyvinkin näyttävän ja halutessaan korkean kasvi-istutuksen kotiin tai toimistoon. Se on tuuhea ja näyttävän näköinen tekokasvi.

Silkki Majesteettipalmu on UV-suojattu, joten se kestää auringonpaahdetta haalistumatta. Sen voi puhdistaa vedellä tai pölyhuiskalla. Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Silkki Majesteettipalmu on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergia-, eläin- ja lapsitalouksiin.

Ruukku-osastoltamme löydät laadukkaita ruukkuja, joilla saat Majesteettipalmusta näyttävän istutuksen kotiisi tai yritykseesi, kuten vaikka Ecopotsin pilariruukku.

Silkki Majesteettipalmun materiaali: muovi ja polyesteri.

Korkeus noin 150 cm.

Lisätiedot

Mitat 150 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat