***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Viherkaluste ViViKo® C/1 (pieni)

1 646,40  sis. alv. 24%

Uusi ViViko®-viherkalustesarjamme tuo kasvit esiin uudella ilmavalla tavalla ja on helppo tapa ratkaista erilaisten tilojen vihersisustus. Siinä yhdistyvät tyylikkäästi viherkasvien vehreys ja käytännön ominaisuudet kuten tilanjakaminen ja liikuteltavuus.

Tämä tuote osamaksulla alk. 52,35 €/kk
Tuotetunnus (SKU): C1_musta_tai_valkoinen_silkkikasvilla Osasto:

Kuvaus

Uusi ViViKo®-viherkalustesarjamme tuo kasvit esiin uudella ilmavalla tavalla ja on helppo tapa ratkaista erilaisten tilojen vihersisustus. Siinä yhdistyvät tyylikkäästi viherkasvien vehreys ja käytännön ominaisuudet kuten tilanjakaminen ja liikuteltavuus.

ViViKo®-viherkalusteissa voidaan käyttää eläviä viherkasveja tai aidon näköisiä silkkikasveja. Ilmavan yleisilmeen ja ajattoman muotokielen ansiosta viherkaluste sopii keskelle tilaa tai seinän vierustalle, ja se voidaan sijoittaa myös pieniin tiloihin. Kalusteen LED-valot tuovat kasvit esille kauniisti.

Kaikissa ViViKo malleissa on kiinteiden jalkojen lisäksi mukana pyörät, joten viherkaluste on helposti liikuteltavissa. Viherkalusteen ulkomitat on suunniteltu siten, että se mahtuu kulkemaan tavallisista standardikokoisista ovista.

Viherkalusteet valmistetaan Suomessa pulverimaalatusta metallista, ja ne ovat kierrätettäviä. Tehdasvärit ovat valkoinen RAL 9016 ja musta RAL 9005, mutta tilauksesta kalustetta on mahdollista saada myös muissa RAL-väreissä. Kalusteet voidaan kytkeä peräkkäin lyhyellä jatkolla ilman omaa pistorasiaa. Viherkalusteeseen kuuluu altakasteluruukut, joten se ei vaadi viemäri- tai vesijohtoliitäntää.

Viherkaluste ViViko® C/1 toimitetaan  valmiiksi istutetulla silkkikasvilla, joten se voidaan asettaa minne tahansa! Silkkikasvi määräytyy sen mukaan, mitä meilllä on varastossa.

ViVikon mitat ovat; leveys 470 mm, syvyys 420 mm, korkeus 1900 mm. Viherkaluste sisältää led-valot.

Saatavilla myös muita kokoja ja malleja. Katso lisää nettisivuiltamme.

 

Lisätiedot

Mitat 47 × 42 × 190 cm
Väri

Musta, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat