***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

ECOPOTS MANHATTAN SEINÄ -ruukku 15×17,5×15

33,90  sis. alv. 24%

ECOPOTS on belgialainen ekologinen kukkaruukku, joka on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Ulkonäössä on  panostettu luonnollisuuteen ja ajattomaan designiin ja ne on viimeistelty käsin. Ruukut ovat kestäviä, niillä on yli 10 vuoden elinikä. Ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön kestäen hyvin pakkasta ja vettä. Ruukut ovat UV-suojattuja.  Ecopotsin ruukut ovat lisäksi CO2 neutraaleja tuotteita.

Tuotetunnus (SKU): MH.15._ Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ecopotsin Manhattan on neliskulmainen, seinälle asennettava ruukku, jossa on huomaamaton ja tyylikäs seinäkiinnitys. Ruukun pohjassa on Ecopotsin oma vesikastelujärjestelmä, joka takaa kasvin tasaisen kosteuden.

Belgialaiset Ecopots-ruukut valmistetaan 65 %:sti kierrätetystä muovista.
Kierrätetty muovi on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Ruukkujen käyttöikä on jopa kymmenen vuotta ja ne kestävät erilaisia sääolosuhteita.

Ruukkupakettiin sisältyvät kiinnitysosat sekä ruuvit. Ruukku on helppo asentaa, poistaa ja uudelleenripustaa seinäkiinnitysjärjestelmän ansiosta.

Koko: halkaisija 15 x 17.5 cm ja korkeus 15 cm

Saatavana useilla värivaihtoehdoilla.

Näyttävän ja helppohoitoisen kasvi-istutuksen saat, kun istutat Manhattan seinäruukkuun silkkikasveja, esim. ruukkuruusun tai oliviipensaan. Istutuksen saat viimeisteltyä laittamalla pinnalle koristekiviä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 15 × 17,5 × 15 cm
Väri

Harmaa, Tummanharmaa, Valkoharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat