***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Muratti 65 cm

35,60  sis. alv. 24%

Silkkikasvi on hyvä vaihtoehto, kun tarvitaan helppohoitoisuutta ja aina näyttäviä viherkasveja. Silkkikasvi on huoleton ja hoitovapaa muovikasvi, jonka ansiosta vihersisustuksesi on aina kunnossa.

Tuotetunnus (SKU): 5728 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Muratti (Ivy Gala) on aidon näköinen, kaunislehtinen tekokasvi, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Käytetään sisustuksessa pöytäkasvina, amppelissa tai ritilässä köynnöskasvin tavoin. Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja mitä enemmän jaksat Muratin lehtiä ja oksia taivutella, sitä aidomman näköisen ja tuuheamman siitä saat.

Tekokasvi on  täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Koko: Saatavana joko n. 65 cm tai n. 75cm pituisena.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat