***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

ECOPOTS MONACO -kukkataso

58,10 77,20  sis. alv. 24%

ECOPOTS on belgialainen ekologinen kukkaruukku, joka on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Ulkonäössä on  panostettu luonnollisuuteen ja ajattomaan designiin ja ne on viimeistelty käsin. Ruukut ovat kestäviä, niillä on yli 10 vuoden elinikä. Ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön kestäen hyvin pakkasta ja vettä. Ruukut ovat UV-suojattuja.  Ecopotsin ruukut ovat saaneet CO2 neutraalin -sertifikaatin.

Myydään varastoinventaarion alta pois kaikki varastossa olevat Monaco-ruukut puoleen hintaan!

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,69 €/kk
Tuotetunnus (SKU): MON.36-46._ Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ecopotsin Monaco -kukkataso on tyylikäs ja elegantti koti kukillesi. Siinä on pyöreä, kierrätetystä muovista valmistettu maljamainen ruukku upotettuna metalliseen kehikkoon. Kukkataso sopii sisälle ja vaikkapa lasitetulle terassille. Monaco-kukkataso saa kasvisi näyttämään upeilta ja korostaa kasviesi kauneutta.

Monaco -kukkatason kehikko on mustaa metallia ja ruukku on musta, kierrätetystä materiaalista valmistettu Ecopotsin laadukas ruukku. Monaco-kukkatasoa on saatavilla kahta eri kokoa.

  • Monaco 36 koko:  36 x 36cm ja korkeus 45cm
  • Monaco 46 koko: 46 x 46cm ja korkeus 55cm

Kukkataso toimitetaan osissa, mukana tulee ohjeet ja tarvittavat ruuvit.

Näyttävän ja aina vihreän kukka-asetelman saat, kun istutat Monaco -kukkatasoon silkkikasveja, esim. Käpypalmun ja Muratteja. Sekä viimeistelet istutuksen pinnan koristekivillä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat