***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

ELHO Pure Brick Divider 80x30x59

533,20  sis. alv. 24%

Elho on hollantilainen yritys, joka valmistaa tuotteensa omalla takapihallansa olevalla tuulivoimalalla tuotetulla energialla.  Elhon takapihalla on myös n. 2 miljoonaa mehiläistä. Ei siksi, että ne valmistaisivat ruukkuja, vaan siksi että Elholla ymmärretään mehiläisten tärkeys ympäristölle. Elhon ruukkujen valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia.

Tämä tuote osamaksulla alk. 18,95 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4300464-65 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Elhon Pure Brick Divider on korkea ruukku, joka käy hyvin esim. tilanjakajaksi kapeaan tilaan. Vaikka ruukun istutussyvyys on vain 30cm, on se hyvin näyttävä leveytensä ja korkeutensa takia. Hieman pyöristetyt kulmat tuovat ruukkuihin design-tunnelmaa. Ruukun pohjassa rullat, joiden ansiosta ruukun liikuttelu ja siirtäminen on helppoa. Iskunkestävä ruukku on kevyt liikuteltava. Ruukun pohjan voi tarvittaessa täyttää esim. hiekalla, jolloin se on tukevampi ulkona. Ruukku soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Värivaihtoehdot valkoinen ja tummanharmaa.

Materiaali : kierrätetty muovi.

Koko: halkaisija 80 x 30 cm ja korkeus 59 cm. Tilavuus 37 litraa.

Lisätiedot

Mitat 80 × 30 × 59 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat