***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

ELHO Pure Straight Round 35×34

88,00  sis. alv. 24%

Elho on hollantilainen yritys, joka valmistaa tuotteensa omalla takapihallansa olevalla tuulivoimalalla tuotetulla energialla.  Elhon takapihalla on myös n. 2 miljoonaa mehiläistä. Ei siksi, että ne valmistaisivat ruukkuja, vaan siksi että Elholla ymmärretään mehiläisten tärkeys ympäristölle. Elhon ruukkujen valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia.

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,59 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4300100-01 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elho Pure Straight Round -ruukku on suoralinjainen, pelkistetty klassikko ruukku ulko- tai sisäkäyttöön. Pinta on mattamainen ja näyttää lähes keraamiselta. Ruukku on UV-suojattu, joten se kestää haalistumatta auringonvaloa.  Jos käytät ruukkua ulkona, kannattaa ruukun pohjaan tehdyt esiporatut reiät aukaista, jolloin liika sadevesi pääsee valumaan ruukusta pois.

Värivaihtoehdot valkoinen ja tummanharmaa.

Materiaali: kierrätetty muovi.

Koko: halkaisija 35 cm, korkeus 34 cm, tilavuus 21 litraa.

Ruukkua on saatavilla tilaustuotteena myös kokovaihtoehdoissa:

  • 50x51cm
  • 65x69cm
  • 80x86cm

Tiedustelut ja varaukset myynti@viherviisikko.fi

Lisätiedot

Mitat 35 × 34 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat