***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Keramiikka ruukku t.harmaa halk 17cm_outlet

9,00  sis. alv. 24%

Outlet-osastoltamme löydät alennuksessa olevia laadukkaita tuotteitamme sekä kakkoslaatua olevia tuotteitamme. Outletista voit löytää jäännöseriä ja hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka poistuvat valikoimistamme. Tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa. Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja hyvänlaatuisia.  Huomioithan että samanlaisia tuotteita ei todennäköisesti saa myöhemmin enää lisää.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): keramiikka ruukku t.harmaa_outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Keramiikka ruukku, jossa karhea, sementtimäinen pinta. Ruukku on väritykseltään tummanharmaa. Ruukku on ollut käytössä, mutta se on ehjä ja siisti. Ruukun mukana tulee aluslautanen.

Ruukun koko halk. 17cm ja korkeus 16,5cm.

Aluslautasen koko halk. 14,5cm ja reunan kork. 2,5cm.

Kivan ja kestävän kasvi-istutuksen saat, kun täytät ruukun melkein täyteen ruukkusoralla tai hiekalla, istutat soraan silkki mehikasvin ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat