***Meillä on myönnetty avainlippu-merkki osoituksena, että olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop
Ale!

Silkki Tuijakranssi 40 cm

16,00  sis. alv. 24%

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5724 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Tuijakranssi luonnollisen näköinen kranssi, joka säilyy vihreänä vuodesta toiseen. Tämä tekokasvi ei roskaa eikä karise ja soveltuu paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Kasvin oksia voit taivutella tarvittaessa.

Silkki Tuijakranssista saat kivan koristeen, kun kiedot siihen kausivalot ja koristelet vaikkapa erivärisillä nauhoilla.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Halkaisija noin 40 cm

Lisätiedot

Mitat 40 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot