***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Puro Color 50

164,90  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 7,90 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 42513348-78 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Puro Color 50 on kaunis, pallomainen ruukku, joka on suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ruukun kohokuvioitu pinta antaa ruukulle modernin ja trendikkään ilmeen. Pallomainen muoto korostaa kauniisti siinä olevia kasveja.

Puro 50 ruukku sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin.  Vedensäiliön tilavuus on 4 litraa. Altakastelu sopii kaikille kasveille.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Puro 50 -ruukut ovat kevyitä, iskun kestäviä ja UV-suojattuja. Lechuzan ruukut ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: korkealaatuista, kierrätettyä muovia.

Koko halkaisija 50cm ja korkeus 39cm.

Saatavana valkoisena ja hiekan värisenä.

Puro ruukkua on saatavilla myös pienempänä, pöytäversiona. Käyttämällä näitä kahta kokoa, saat yhtenäisen ilmeen vihersisustukseesi.

Puro ruukkuun on saatavilla rullalevy, joka helpottaa ruukun siirtämistä.

Lisätiedot

Mitat 50 × 39 cm
Väri

Hiekan ruskea, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat