***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Lechuza Puro Color 20

28,50  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 4251336000 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lechuza Puro Color 20 on kaunis, pallomainen ruukku, joka on suunniteltu erityisesti sisäkäyttöön. Ruukun pinta on kauniisti kohokuvioitu. Ja ruukun pallomainen muoto korostaa kauniisti siinä olevia kasveja.

Puro 20 ruukku sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin. Altakastelu sopii kaikille kasveille.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Puro 20 -ruukut ovat kevyitä, iskun kestäviä ja UV-suojattuja. Lechuzan ruukut ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: korkealaatuista, kierrätettyä muovia.

Koko halkaisija 20cm ja korkeus 16cm.

Saatavana valkoisena, tummanharmaan ja hiekan värisenä.

Lisätiedot

Mitat 20 × 16 cm
Väri

Hiekan ruskea, Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat