***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Trendcover 23 korkki

58,30  sis. alv. 24%

Lechuzan Trendcover ruukut ovat erityisesti sisäkäyttöön soveltuvia tyylikkäitä ruukkuja. Ne ovat ruukkuja joissa on kangaspussukka päällä ja Lechuzan käytännöllinen ja suosittu altakastelujärjestelmän sisältävä ruukku sisällä. Tämä ruukku on viherkasvin unelmakoti ja vihersisustuksesi viimeistelijä.

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,70 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 42514180-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Trendcover 23 on luonnonmateriaaleista valmistettu tyylikäs, pyöreä ruukku sisätiloihin. Lechuza Trendcover tuo vihersisustamiseen luonnollisuutta ja lämminhenkistä kodikkuutta. Se on trendikäs ja tyylikäs design-ruukku, jossa on korkista valmistettu vuorattu pussukka ja altakastelujärjestelmän sisältävä irrotettava sisäruukku. Trendcover ruukku on Sinulle, joka haluat, että vihersisustuksessasi on tyyliä kasvin latvasta ruukun pohjaan asti. Trendcover soveltuu sekä aidoille, että silkkikasveille.

Trendcover 23 ruukku sisältää:

  • korkista valmistetun pussukan, jossa on kangasvuoraus
  • irrotettavan altakasteluruukun, joka sisältää altakastelujärjestelmän. Irrotettavassa altakasteluruukussa on kahvat, joista se on helppo nostaa pussukasta pois ja takaisin esim. mullan vaihtoa varten.
  • Lechuzan PON granulaatin, joka on Lechuzan kehittämä kasvialusta kasveille.

Trendcover ruukku on tarkoitettu sisäkäyttöön. Se on kevyt siirrellä, joten paikan vaihto tarvittaessa onnistuu hyvin. Ruukku on myös kestävä, eikä pienet kolaukset haittaa sitä.

Ruukun mitat:

  • Halkaisija 23cm ja korkeus 26,5cm.
  • Altakasteluruukun halkaisija 19,5cm.
  • Altakasteluruukun istutussyvyys 17,5cm.
  • Kasvin korkeus max. 40cm.

Värivaihtoehdot: 

  • tumma korkki
  • vaalea korkki

Lisätiedot

Mitat 23 × 26,5 cm
Väri

Tumma korkki, Vaalea korkki

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat