SESONKI-OSASTOLLA JOULUTUOTTEET ALESSA!   ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€:n TILAUKSILLE.

Shop
Ale!

Lechuza Trend Balconera Stone 50x19x19

47,60 63,50  sis. alv. 24%

Myydään sand beige väri alennuksella, poistuva väri.

 

Lechuzan ruukut ovat kasvien ja kukkien unelmakoteja. Ne antavat kasveillesi vettä juuri silloin ja juuri niin paljon, kuin ne tarvitsevat. Kasvisi saavat itse päättää. Sinun tehtäväksi jää vain vesisäiliön täyttö silloin, kun mittatikku sen osoittaa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 4251565000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Lechuzan Trend Balconera Stone on kestävä ja laadukas parvekelaatikko kauniilla kivimäisellä pinnalla. Sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin myös ulkona. Altakastelu sopii kasveille, jotka tarvitsevat paljon vettä, sekä kasveille, joiden vedentarve on huomattavasti vähäisempi, kuten mehikasvit. Altakastelujärjestelmä vapauttaa myös sinut ja naapurisi kukkien kastelusta, kun olet lomailemassa tai poissa kukkien äärestä. Enään ei tarvitse pyytää naapureita kukkia kastelemaan, kun täytät vain parvekelaatikon säiliön ennen lomalle lähtöäsi. Altakastelujärjestelmä pitää kasvisi hyvännäköisinä ja tuoreina myös mökillä ja vapaa-ajan asunnolla silloin, kun et itse ole siellä paikalla. 

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Muistathan tilata laatikon kannakkeet erikseen.

Koko: halkaisija 50 x 19 cm, korkeus 19 cm

Saatavana useampana eri värinä.

Lisätiedot

Mitat 50 × 19 × 19 cm
Väri

Graphite Black, Sand Beige, Stone Grey

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot