***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Trend Classico 43-ruukku_outlet-tuote

30,00  sis. alv. 24%

Outlet-myymälä tarjoaa yksittäisiä tuotteita, jäännöseriä sekä hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka haluamme poistaa valikoimistamme. Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa.  Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja on hyvä huomioda että ko. tuotetta ei välttämättä saa enää lisää. Ruukut ovat saattaneet olla käytössä, joten ne vaativat pesua. Niistä saattaa myös puuttua joitain osia, kuten altakastelujärjestelmiä. Ruukut ovat kuitenkin ehjiä, käyttökelpoisia ja laadukkaita. Tuotteilla vain vaihto-oikeus.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Lechuza Trend classico 43 t.harmaa_pyörillä_outlet-tuote Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lechuza Trend Classico Color 43 on moneen sisustukseen sopiva mattapintainen moderni klassikko. Ruukku sisältää erillisen altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvi saa tarvitsemansa määrän vettä juuri oikeaan aikaan. Altakastelu sopii kaikenlaisille kasveille. Lechuza Trend Classico Color ruukut ovat kestäviä ja kevyitä ruukkuja, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Nämä ruukut ovat olleet käytössä ja niissä saattaa olla naarmuja. Ne kaipaavat myös pesua. Ruukuissa on altakastelujärjestelmä mukana. Lisäksi näiden ruukkujen mukana tulee pyörät, jotka voi laittaa ruukun alle. Näin ruukkua voi liikutella. Ruukun alla on kolo, johon pyörät nätisti sopivat, joten ruukku ei nouse muutamaa senttiä enempää lattialta ylöspäin.

Ruukut ovat tummanharmaita. Niiden halkaisija on 43cm ja korkeus 40cm.

Lisätiedot

Mitat 43 × 40 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat