***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Lechuza Trend Classico Color 21

39,40  sis. alv. 24%

Lechuzan Trend -sarjan ruukut ovat suunniteltu myös ulkokäyttöön soveltuviksi. Ruukun pohjassa olevan irrotettavan ruuvin ansiosta kasvit eivät huku kovassakaan sateessa, vaan vesi pääsee valumaan ruukusta ulos.

Tuotetunnus (SKU): 4251310000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Classico Color 21 on moneen sisustukseen sopiva pyöreä, mattapintainen moderni klassikko. Ruukku sisältää erillisen altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvi saa tarvitsemansa määrän vettä juuri oikeaan aikaan. Altakastelu sopii kaikenlaisille kasveille.

Lechuza Trend Cubico Color ruukut ovat kestäviä ja kevyitä ruukkuja, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin. Irrotettavan pohjaruuvin ansiosta kasvit eivät huku rankkasateessakaan.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 21cm ja korkeus 20cm.

Lisätiedot

Mitat 21 × 20 cm
Väri

tummanharmaa, valkoinen, sand brown

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat