***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Trend Cube Color 14 -yrttiruukku

Yrttifanien unelmaruukku! Yrtit pysyvät tuoreina ja hyvinä tässä ruukussa ympäri vuoden.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): 4251330000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lechuza Trend Cube Color  on neliskanttinen, punospintainen ruukku, joka on suunniteltu erityisesti yrttien kasvatukseen. Yrtit ja kasvit pysyvät tuoreina pitkään ruukun kastelujärjestelmän ansiosta. Kastelujärjestelmä sisältää imuputken, joka työnnetään kasvin oman ruukun sisään ja näin kasvi saa juuri oikean määrän vettä imuputken avulla.

Lechuzan Trend Cube Color on yhteensopiva Lechuza Cube Glossy viherseinän kanssa.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 14 x 14 cm ja korkeus 14 cm.

Saatavana useana eri värinä.

Lisätiedot

Mitat 14 × 14 × 14 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat