***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Trend Cubico Color 30x30x56

104,20  sis. alv. 24%

Lechuza Trend Cubico Color on pilarimallinen, tyylikäs monenlaiseen sisustukseen sopiva altakasteluruukku. Lechuzan Trend -sarjan ruukut ovat suunniteltu myös ulkokäyttöön soveltuviksi. Lechuzan Trend Cubico -ruukuissa olevan irrotettavan, kantokahvallisen sisäruukun ansiosta saat kasveja siirreltyä myös helposti ja kätevästi paikasta toiseen tai vaikkapa sisältä ulos ja toisinpäin.

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,08 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4251313000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Cubico Color on tyylikäs ja moderni, moneen sisustukseen sopiva mattapintainen ruukku. Ruukku tuo kauniin veistoksellisesti kasvin esiin ja klassinen muotoilu tuo sisustukseen tyyliä ja ryhtiä.

Ruukun mukana tulee erillinen irrotettava, altakastelujärjestelmän sisältävä sisäruukku, sekä sora, jotka takaavat kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvi saa vettä juuri niin paljon ja usein kun se tarvitsee.  Voit huoletta jättää kasvisi ilman hoitajaa vaikka lomasi ajaksi, kunhan muistat lisätä ruukkuun vettä ennen lähtöäsi.  Altakastelu sopii kasveille, jotka tarvitsevat paljon vettä, sekä kasveille, joiden vedentarve on huomattavasti vähäisempi, kuten mehikasvit.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 30 x 30 cm, korkeus 56 cm

Saatavana useampana eri värivaihtoehtona. Ruukku soveltuu myös ulkokäyttöön. Näyttävän istutuksen saat aikaiseksi, jos istutat ruukkuun esim. Silkki Lohikäärmepuun.

Lisätiedot

Mitat 30 × 30 × 56 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen, Sand Brown

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat