***Olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. Olemme avoinna ma-pe klo 8-15. Voit myös halutessasi noutaa tilauksesi.***

Shop
Ale!

Salsa tynnyriruukku

60,00 149,00  sis. alv. 24%

Tammitynnyriä jäljittelevä elintarvikemuovista valmistettu tynnyriruukku pihalle, puutarhaan, terassille tai parvekkeelle.

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,75 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 6140-6741 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Salsa tynnyriruukku on aitoa tammitynnyriä jäljittelevä elintarvikemuovista valmistettu tynnyriruukku. Tynnyriruukku on kevyt, helppohoitoinen ja valmistettu läpivärjätystä muovista, joten pienet naarmut eivät tule näkyviin tynnyrin pinnalla. Salsa tynnyriruukku on säänkestävä ja UV-suojattu. Salsa tynnyriruukku on väritykseltään ruskea. Tynnyriruukku on valmistettu Sloveniassa.

Salsa tynnyriruukkua voit käyttää ulkona kukkien istutusastiana, sisällä vaikkapa juomien coolerina tai erilaisena säilytysastiana. Salsa tynnyriruukkua on saatavilla kahtena eri kokona.

  • M-koko 52 x 50cm, paino 3.6kg
  • L-koko 79 x 80cm, paino 12kg

Kivan kasvi-istutuksen terassille tai parvekkeelle saat laittamalla Salsa ruukkun esim. kukkivia silkkikasveja ja silkki Murattia.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat