***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Bambu 38cm_outlet-tuote

11,50  sis. alv. 24%

Myydään varastoa tyhjäksi ja tehdään tilaa uusille tuotteille.

18 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100-1_Outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Bambu on kivan näköinen tekokasvi, jolla saa tuotua hauskan yksityiskohdan sisutukseen. Tekokasvina se tarjoaa huolettoman ja kestävän vaihtoehdon vihersisustamiseen ilman huolta hoitamisesta.

Silkki Bambu näyttää aidolta ja luonnolliselta. Tarkasti muotoillut palmunlehdet luovat elävyyttä kokonaisuuteen ja ovat taiteltavissa haluttuun muotoon. Tekokasveissamme käytetään korkealaatuisia materiaaleja, jotka jäljittelevät aitojen kasvien rakennetta ja väritystä. Tämäkin tekokasvi on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, joten se säilyttää kauneutensa pitkään ilman haalistumista tai muodon menetystä. UV-suojauksen ansiosta tekokasvimme kestävät myös auringonvaloa haalistumatta ja muuttumatta sinertäviksi.

Silkki Bambupuu on myös erittäin helppo pitää kunnossa. Sinun ei tarvitse huolehtia kastelusta tai valosta,  mikä tekee tekokasvista täydellisen valinnan kiireisille ihmisille tai niille, joilla ei ole viherpeukaloa. Tekokasvi säilyttää tuoreutensa ja elinvoimaisuutensa vuoden ympäri ilman erityistä hoitoa. Voit sijoittaa silkki Bambun ihan mihin vain ja se ei kärsi. Se sopii täydellisesti allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin, koska siinä ei käytetä istutusmultaa eikä kasvi tuota kukintoja.

Hankkimalla silkki Bambun voit nauttia sen kauneudesta ja hyödyistä ilman huolta elävän kasvin ylläpidosta. Se on pitkäikäinen ja kestävä sisustuselementti, joka tuo luonnon läheisyyttä ja vihreyttä kotiisi tai työpaikallesi. Tilaa silkki Bambu verkkokaupastamme ja anna sisustuksellesi upea tropiikin tunnelma!

Silkki Bambupuun materiaali: muovi ja polyesteri

Kasvin korkeus n. 38cm.

Lisätiedot

Mitat 38 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat