***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Hortensia kranssi 30 cm

29,40  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 5561 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Hortensiakranssi on luonnollisen näköinen, tekokukista ja -lehdistä valmistettu tuuhea kranssi. Kranssin takaosassa on muovirinkula, josta kranssin saa esim. roikkumaan. Silkki kranssi säilyy vihreänä vuodesta toiseen UV-suojauksen ansiosta. Silkki kranssia voi tarvittaessa puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä

Muovisista kukista ja lehdistä valmistettu kranssi ei roskaa eikä karise ja se soveltuu paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkki Kranssin voi myös välillä säilöä ja ottaa taas uudestaan käyttöön sisustuskausien mukaan.

Silkki Hortensiakranssista saat kivan koristeen pöydälle, oveen, kukkaritilään tai mihin vain keksit sen laittaa. Kranssin keskelle voi laittaa pimenevinä kesäiltoina led-kynttilän, jolloin kranssista saa kauniin koristeen kynttilälle.

Materiaali: muovi ja polyesteri, kukissa käytetty aitoa silkkiä. Kranssin kukat ovat limen värisiä ja tämä kranssi sopiikin hyvin yhteen limen värisen ruukkuhortensian kanssa.

Halkaisija noin 30 cm.

Lisätiedot

Mitat 30 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat