***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Vedenohjain sadevesitynnyriin

69,00 79,00  sis. alv. 24%

Vedenohjaimella saat kerättyä sadevedet suoraan rännistä esim. sadevesitynnyriin. Unohda vesiletkut ja purkit ja purnukat rännien alta. Sadevesitynnyrillä ja syöksuputkeen kiinnitetyllä vedenohjaimella saat helposti sadevedet talteen.

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,02 €/kk
Tuotetunnus (SKU): rpq_spy Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vedenohjain on tarkoitettu sadeveden keräämiseen syöksyputkesta / rännistä suoraan sadevesitynnyriin.

Keräämällä sadevedet talteen, saat hyödynnettyä sitä kukkien ja kasvien kastelussa. Säästät vesilaskussa ja kukkien kasteluvetesi on taatusti luomua ja kotimaista.

Vedenohjain kiinnitetään syöksyputkeen ja näin vesi ohjautuu suoraan astiaan, johon sadevedet haluat kerätä. Vedenohjaimia on saatavilla sekä neliönmalliseen että pyöreään syöksyputkeen. Vedenohjain asennetaan suoraan syöksyputkeen, joten syöksyputkea ei tarvitse katkaista tai irroittaa. Vedenohjaimissa on roskasuodatin ohjaimen sisällä.

Speedy vedenohjain on tarkoitettu pyöreään, halk. 70-100mm syöksyputkeen.

Rapido quattro vedenohjain on tarkoitettu neliönmalliseen 90x65mm syöksyputkeen.

Vedenohjainten mukana tulevat asennusohjeet, kuppiporanterä sekä yhdistysputki, jolla liität vedenohjaimen sadevesiastiaan.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat