***JOULUTUOTTEET LÖYDÄT SESONKI-OSASTOLTA!***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Kentiapalmu 150cm

223,20  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 9,65 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 65/170 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Kentiapalmu on upea luonnollisen näköinen tekokasvi, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Silkkikasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi eivät menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kannattaakin taivutella, näin kasvista saa tuuheamman ja aidomman näköisen. Silkki Kentiapalmu on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 150 cm.

Näyttävän kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Kentiapalmun pilarimalliseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Silkki Kentiapalmua on saatavilla myös n.120 cm korkeana.

Lisätiedot

Mitat 170 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat