***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Kentiapalmu 90cm

105,40  sis. alv. 24%

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,11 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 65/090 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Kentiapalmu on upea luonnollisen näköinen tekokasvi, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Silkkikasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi eivät menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kannattaakin taivutella, näin kasvista saa tuuheamman ja aidomman näköisen. Silkki Kentiapalmu on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 90 cm.

Näyttävän kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Kentiapalmun pilarimalliseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

 

Lisätiedot

Mitat 90 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat