***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Koristekaali 30cm

20,00  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 4031 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Koristekaali on pieni ja aidonnäköinen syyskukka kasvi-istutuksiin parvekkeelle, terassille tai sisäänkäynnille. Silkki Koristekaalissa on isot lehdet, joiden värinä on vihreä ja purppura. Silkki Koristekaalilla saat tehtyä kivan kasvi-istutuksen parvekkeelle, kun istutat sen ruukkuun silkki mehikasvin kanssa ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Silkkikasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Sitä voidaan käyttää myös aitojen kasvien kanssa samassa ruukkussa. Silkkikasvi kestää auringonpaahdetta haalistumatta. Kasvin voit pestä vedellä. Silkkikasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vehreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Kasvin kokonaiskorkeus noin 30 cm. Kasvin halk. n. 30cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat