***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki leikkoruusu 75cm

9,10  sis. alv. 24%

Kaunis, aidonnäköinen tekoruusu, joka ei tiputa lehtiään vaikka vesi maljakosta loppuisi. Ihana lahja itselle tai ystävälle.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 9136/6 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkki leikkoruusu on kaunis tekokukka, jolla tuot kauneutta tilaan ilman huolta kukan kuihtumisesta, se on täydellinen lahja allergikolle tai koriste paikkaan, jossa ruusujen pitää aina olla hyvännäköisiä. Silkki leikkoruusu on taidokkaasti suunniteltu keinotekoinen kukkasomiste, joka lumoaa tilan kuin tilan ajattoman tyylikkäällä punaisella värillään ja läsnäolollaan.

Silkki leikkoruusun jokainen yksityiskohta on harkittu tarkkaan, jotta ruusu näyttää mahdollisimman aidolta. Lehdet, terälehdet ja varsi on mallinnettu taidokkaasti, ja kukan terälehdissä on käytetty aitoa silkkiä.

Unohda siis huoli kukan kuihtumisesta. Silkki leikkoruusu säilyttää kauneutensa ja tuoreutensa vuodesta toiseen ilman kastelua tai erityishuoltoa. Se on helppohoitoinen, se ei vaadi vettä eikä auringonvaloa. Voit sijoittaa silkki leikkoruusun mihin tahansa huoneeseen luomaan eleganttia, romanttista tai virkistävää tunnelmaa.

Silkki leikkoruusu sopii täydellisesti osaksi sisustusta monenlaisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai toimistoon. Tämä kukka toimii myös upeana keskipisteenä juhlapöydällä.

Silkki leikkoruusu valmistetaan kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisen kauneuden ja käyttöiän.

Tilaa omasi nyt ja tuo kauniina pysyvät leikkoruusut osaksi sisustustasi.

Silkki leikkoruusun pituus on n. 75cm. Kukan vartta voi taivuttaa ja saada näin pituudesta mittaa pois. Kukinnon halkaisija on n. 7cm.

Kukka on väriltään punainen.

Kukka on valmistettu muovista ja polyesterista. Kukan terälehdissä ja varren lehdissä on käytetty aitoa silkkiä.

 

 

Lisätiedot

Mitat 75 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat