***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki musta Hopeaköynnös 60cm

35,00  sis. alv. 24%

Silkkikasvi on hyvä vaihtoehto, kun tarvitaan helppohoitoisuutta ja aina näyttäviä viherkasveja. Silkkikasvi on huoleton ja hoitovapaa muovikasvi, jonka ansiosta vihersisustuksesi on aina kunnossa.

Tuotetunnus (SKU): 3137/75/1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki musta Hopeaköynnös on mustalehtinen tekokasvi. Tekokasvin lehdet ovat vahamaisia, sydämenmuotoisia ja niissä on hopeanvärinen kuviointi ja reunat, niinkuin aidossakin Hopeaköynnöksessä. Kasvin musta väritys tekee kasvista persoonallisen katseenvangitsijan vihersisustukseen.

Tekokasvi säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Käytetään sisustuksessa pöytäkasvina, amppelissa tai ritilässä köynnöskasvin tavoin. Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää vedellä puhdistamisen. Tekokasvi on  täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasveista, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Kasvin pituus n. 60cm. Kasvissa on istutusruukku, jonka halk. 10cm ja kork. 8cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat