***ME OLEMME SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA. TOIMIPISTEEMME SIJAITSEE VANTAALLA. ***

Shop

Silkki Palmuvehka 90cm

93,30  sis. alv. 24%

Silkkikasvi on helppohoitoinen ja aina vihreä tekokasvi, jolla saat nopeasti ja näyttävästi vihreän sisustuksen.

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,75 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1008-090 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Palmuvehka (Zamifolia) on luonnollisen näköinen, aina vihreä tekokasvi, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Käytetään sisustuksessa pöytä- tai ikkunalautakasvina. Soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä ja oksia pystyy hieman taivutella kuljetuksen jäljiltä, mutta tämä silkki Palmuvehka on kuvan mukaisesti hyvin suppea kasvi.

Silkki-, eli tekokasvi, on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin todella hyvin. Näyttävän kasvi-istutuksen lattialle saat, kun istutat Palmuvehkan esim. Lechuzan pilariruukkuun. Terassille saat persoonallisen kasvi-istutuksen, kun istutat Palmuvehkan Bolero tynnyriruukkuun.

Kasvin materiaali: muovi ja polyesteri. Kasvin lehdet ovat kangasmaisen tuntuiset.

Korkeus noin 90 cm.

Palmuvehkaa on saatavilla myös 45 cm korkeana.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat
Paytrail -palvelun maksuehdot