***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Palmuvehka ja pilariruukku kork. n. 150 cm

280,00  sis. alv. 24%

Silkkikasvi-istutus on valmis kasvi-istutus, jonka voit sijoittaa vain paikoilleen. Me olemme tehneet kaiken työn ja toimitamme valmiin silkkikasvi-istutuksen Sinulle. Valmis silkkikasvi-istutus sisältää kasvin, ruukun, kasvin istuttamisen ja kiinnittämisen ruukkuun sekä pinnan koristekivet. Voiko vihersisustaminen olla helpompaa? 🌿

Kasvi-istutuksen toimitus joko rullakko-toimituksena suoraan ovelle tai noutona varastoltamme Vantaalta.

Tämä tuote osamaksulla alk. 11,35 €/kk

Kuvaus

Silkki Palmuvehka Ecopotsin pilarimallisessa ruukussa on helppohoitoinen ja näyttävä aina vihreä kasvi-istutus sisätiloihin. Se soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Tekokasvista tehty kasvi-istutus on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Se sopii myös allergisille, koska se ei kuki, eikä sitä istuteta multaan. Sekä kasvi että ruukku ovat UV-suojattuja, joten niistä eivät värit haalistu auringon valossa. Tämä kasvi-istutus sopiikin täydellisesti paahteisellekin paikalle, koska se pitää värinsä ja on aina fressi – ilman kastelua ja huolenpitoa.

Kasvi:
Aidonnäköinen silkkikasvi, Palmuvehka (Zamia)
Kasvin korkeus: n. 100 cm
Materiaali: Kasvi on valmistettu muovista ja polyesteristä. Kasvi voidaan puhdistaa vedellä tai miedolla pesuaineliuoksella esim. siivousliinalla pyyhkien.

Ruukku:
Ecopots Amsterdam -pilariruukku, jota on saatavana harmaana, tummanharmaana, valkoharmaana ja taupen värisenä.
Ruukun koko: halkaisija 34 cm ja korkeus 66 cm
Valmistettu kierrätetystä muovista ja kierrätetystä kivijauheesta. Ruukun pinta on sementtimäisen karhea ja muistuttaa betonia.

Korkeus:
Istutuksen kokonaiskorkeus on 150-155 cm.

Valmis kasvi-istutus sisältää kasvin, ruukun, kasvin asentamiseen ruukkuun uretaanilla sekä pinnalle tulevat valkoiset koristekivet.

Lisätiedot

Mitat 150 cm
Väri

Taupe, Harmaa, Tummanharmaa, Valkoharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat