***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Palmuvehka ja pilariruukku kork. 75 cm

121,70  sis. alv. 24%

Valmiilla silkkikasvi-istutuksella saat helposti näyttävän viherilmeen kotiin, vapaa-ajan asunnolle tai toimistolle.  Valmis silkkikasvi-istutus sisältää: kasvin, ruukun ja asennuksen.
Asennukseen sisältyy kasvin uretaanikiinnitys ja pinnan mustat koristekivet.

 

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,60 €/kk

Kuvaus

Silkki Palmuvehka pilariruukussa on helppohoitoinen ikivihreä kasvi-istutus sisätiloihin tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle. Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Se on siis täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä ja päästä hoidosta helpolla. Sopii allergisille sekä lapsi- ja eläintalouksiin.

Kasvi:
Aidonnäköinen silkkikasvi Palmuvehka (Zamifolia)
Kasvin korkeus: n. 40 cm
Materiaali: Kasvi on valmistettu muovista ja polyesteristä. Kasvi voidaan puhdistaa vedellä ja lehtiä voidaan taivutella haluttuun muotoon.

Ruukku:
Lechuzan Trend Cubico color -pilariruukku, saatavana valkoisena ja tummanharmaana.
Ruukun koko: halkaisija 22×22 cm ja korkeus 41 cm
Materiaali: kestävää ikimuovia

Korkeus:
Istutuksen kokonaiskorkeus n. 75 cm.

Lisätiedot

Mitat 75 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat